Megérkezett 2024, ami új trendeket hozott magával. Ha az utóbbi hónapokban követted a trendeket, akkor nem ér meglepetésként, hogy lesznek nagy visszatérők. De nem csak cuki, aranyos és menő darabok lesznek idén, mivel egészen bizarr trendek is jönnek! 

Rojtok mindenhol 

A rojtos trend ismerős lehet neked is, hiszen a fesztiváldivatban évek óta jelen van. 2024-ban viszont teljesen másként hódít, hiszen a hétköznapi cuccokon is találkozhatsz a trenddel. Hosszú kabátokon, rövidebb dzsekiken, ruhákon és szoknyákon is megjelenik. 

Caption

No Pants

2024-ben a rövidnadrágok apróbbak, mint valaha! Az új trendek szerint már nem is kell nadrág, elég egy harisnya és egy igazán apró nadrág, ami olyan is lehet, mint egy bugyi. A trendet már láthattad a MiuMiu kifutóján, Emma Corrin, A korona színésznője rajong érte.

Acne Studios

Melegítő egész nap 

Biztosan te is szereted a kényelmes darabokat, mint például a melegítőt, amiben jó lazítani egy fárasztó nap után. 2024-ben nem kell otthon hagynod a kedvenced, mivel a tervezők szerint bármivel viselheted. A kifutón a melegítőket elegáns ingekkel és magassarkúval vették fel a modellek

Dries Van Noten

Peplum 

Megosztó trend következik, amit sokan utálnak! Idén a visszatér a peplum, amit a nők jelentős része kifejezetten nem kedvel. Tény, hogy korábban elég csúnya divatkatasztrófaként lehetett vele okozni. A peplum a felsők mellett a ruhákon is megjelenik majd. 

Balmain

Redőket mindehova! 

A draping vagyis a redős ruhadarabok nagyon felkapott trendnek számítanak, a stylistok szerint biztosan mindenhol találkozunk majd velük. A ruhák mellett felsők, szoknyák is készülnek ezzel a technikával. 

Acne Studios

Via