A trendek mindig változnak, de most megmutatjuk, hogy divat terén, mire számíthatunk 2024-ben. Az biztos, hogy őrületes outfitek jönnek majd a boltok piacaira.

1960-as évekbeli miniruhák

2024 tavaszán hódítani fognak az 1960-as évekbeli mini szegélyes ruhák. A Miu Miu, a Michael Kors, a Missoni, a Gucci és a Marni is jobbnál jobb darabokat dob piacra, sőt még hosszúujjú változatot is lehet majd venni. A divatheteken egyértelműen kiderült, hogy ez a trend az egyik legnépszerűbb lesz az új évben.

Business casual

Az öltönytrend megmarad, de kicsit másképp. A divatheteken a rövidnadrágok többnyire Bermuda hosszúságúak voltak, mint például a Loewe-nél, a Chanelnél és a Dries van Notennél. A mini szegélyek a Guccinál és a Pradánál is megjelentek.

Kötött pulóverek és kardigánok mindenütt 

A 2024-es szezonban is visszatérnek a kötött pulóverek és kardigánok, de most a hosszabb és bő fazonok fognak dominálni. Érdemes lesz neked is legalább egy darabot beszerezned a gardróbodba, hiszen csodálatos szett születhet vele.  Mutatjuk a legjobbakat a 2023-as divathétről:

Butter belle

Puha, finom, olyan sima, amennyire csak lehet. A Loewe, Bally és Proenza Schouler vajszínű ruhái, valamint a Louis Vuitton, Del Core és Jil Sander tökéletes szettjei uralták a kifutót. Téged is egy csodás napsütéses napra emlékeztet? Készülj fel, mert a vajszín nagyon nagyon menő lesz 2024-ben!

Instagram/Loewe

A megújult farmerek

Itt a denim dendy trend. Habár a farmer sosem megy ki a divatból, a textil nem várt felhasználási módjait muszáj megmutatnunk. Junya Watanabe többszintű varrásai egyedi farmerruha-sziluetthez készültek, a Chanel és a Valentino teljes farmer szettjei nem megszokottak a két luxusmárka számára, a Schiaparelli pedig farmer cargókat mutatott be – ez a stílus, amire most olyan sokan felfigyeltek. Az összes fotót mindegyik trendről ide kattintva tekinthed meg. 

Instagram/schiaparelli

A Dries Van Noten megmutatta: a hosszú farmerruha is nagy sláger lesz.

Instagram/Dries Van Noten

 

Via