Az idei téli divat rengeteg fantasztikus trendet sorakoztat fel nekünk: a strasszköves nadrágoktól kezdve az ezüst csizmákon át több különleges darabbal is megspékelhetjük a téli ruhatárunkat – és akkor még a pulóverekről szó sem volt! A mostani szezonban ugyanis annyi cuki és menő pulcsi van, hogy nem lehet közülük egyet választani, legalább ötöt kell! Mutatjuk is a legjobbakat.

SZŐRMÉS PULÓVER

Ennél cukibb pulcsit keresve sem találhatnál! Nagyon eltalálták a divatmárkák a szőrmés pulcsikat, mert odáig vannak tőle az influencerek, szinte bestseller darab lesz minden ilyen pulcsiból, úgyhogy gyorsan le kell csapni rá, ha kijönnek vele a webshopok. Vannak extra hosszú szőrmés, pihe-puha és stresszkövekkel díszítéses változatok is – nekünk az alábbi tetszik a legjobban!

ZARA Faux fur sweater with rhinestones 10 995 Ft
ZARA Faux fur sweater with rhinestones 10 995 Ft

NYITOTT VÁLLÚ PULÓVER

Nem a legmelegebb, de elképesztően szexi ruhadarabnak bizonyul a nyitott vállú pulóver, ami akkor mutat a legjobban, ha nem viselsz alatta semmit, max csak egy melltartót. A vállakat szabadon hagyó pulóvert a férfiak is eszméletlenül dögösnek találják a nőkön, a jelenlegi pulcsidivatból ez a kedvencük! Ha tehát flörtölni akarsz, szerezz be egy ilyen darabot!

Bershka Bolyhos, nyitott vállú pulóver 9995 Ft
Bershka Bolyhos, nyitott vállú pulóver 9995 Ft

ARANYFÓLIÁS pulóver

A metálfényes ruhadarabok olyan divatosak idén, mint semmi más: ezért nem is meglepő, hogy az aranyfóliás változatok a pulcsidivatba is betörtek! Ilyen trendet mostanában nem lehetett látni, nagyítóval kellett keresni az arany-ezüst színű pulcsikat, ezért ha tetszik, amit látsz, raktározz be belőlük, ki tudja meddig lesz még divat a metálfényes pulóver!

ZARA Foil knit sweater 11 995 Ft
ZARA Foil knit sweater 11 995 Ft

CSAVART KÖTÉSŰ PULÓVER

A '80-as, '90-es években nagy slágernek bizonyulnak, később viszont kifejezetten "nagyisnak", cikisnek lettek megbélyegezve. Ez viszont már a múlt: a divatüzletekben elképesztő arányban vannak jelen a csavart kötésű, vagy másnéven kábelkötött pulóverek, amik a legcukibbak a nőies, tehát a világos, rózsaszínes színekben! 

Bershka Csavart kötésű pulóver 11 995 Ft
Bershka Csavart kötésű pulóver 11 995 Ft

MAGASNYAKÚ PULÓVER

Egy nő gardróbjából sem hiányozhat a tökéletes fekete pulcsi, ami idén télen az enyhén oversized, azaz túlméretezett fazonú, magasnyakú változat! Egy ilyen meleg pulcsiba csak bele kell bújni, veszel fel hozzá egy farmert és máris kész az egész outfited – arról nem is beszélve, hogy a magas, kötött nyakrésze a mínuszokban is melegen fog tartani!

Pull&Bear Kötött pulóver maxi gallérral 10 995 Ft
Pull&Bear Kötött pulóver maxi gallérral 10 995 Ft
Szavazás