Van egy olyan ünnepi szoknya, ami nem túl rövid, nem túl hosszú; csilli-villi, de mégsem közönséges és bármilyen alkatod is legyen, tutira jól fog állni. Nem másról van szó, mint a midi hosszúságú, flitteres szoknyákról, amik fénysebességgel robbantak be divatüzletek polcaira! Mindenki imádja őket, mert rendkívül sokféle party outfitet lehet összeállítani velük, ezért jobb, ha még az ünnepi szezon kezdete előtt bevásárolsz belőlük!

Ettől a flitteres szoknyától minden outfit ünnepi lesz

A midi hosszú, flitteres szoknyák alapjaiban változtatták meg az ünnepi outfitekről alkotott elképzeléseinket: ez a szoknya bebizonyította, hogy felesleges olyan drága felsőre, blézerre, táskára, kiegészítőre vagy cipőre költened a pénzed, amit többet úgysem vennél fel a karácsonyi bulik után. Mert ez a szoknya már önmagában nagyon ünnepi, nem kell túlbonyolítani, szinte bármit fel lehet venni hozzá, amit a szekrényedben találsz! 

A flitteres szoknyákhoz ugyanis tényleg nem kell túlöltözni: elég hosszú egy egyszerű fekete/fehér/bézs vagy bármilyen más basic színű felső (ami lehet egy garbó, egy kötött pulóver, egy hosszú ujjú felső vagy akár egy t-shirt is) és már készen is vagy! 

Mindenki tudja stílusosan hordani a flitteres szoknyákat

Egy ezüst színű szoknyához például egy fekete vagy egy krémfehér színű kötött pulóver remekül mutat, az arany változatokhoz pedig egy fehér bodyt vagy egy sima inget is felvehetsz, nagyon jól fogsz kinézni! Ennek az az előnye, hogy egyszerre több alkalomra is fel tudod venni ugyanazt a szoknyát – egy más felsővel való párosítással viszont mégis egy vadiúj outfitet lehet! Hát, nem szuper?

Ha meghoztuk a kedved az idei ünnepi szezon jolly joker divatdarabjához, nézz körül a fast fashion üzletek polcain: fekete, fehér, ezüst és arany színekben is találsz midi flitteres szoknyákat. Válaszd azt, amelyikhez a legkönnyebben tudsz öltözködni, mert úgy végtelen eseményre fel tudod majd venni ezt a szoknyát!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Mango Flitteres szoknya 16 995 Ft
Mango Flitteres szoknya 16 995 Ft
H&M Flitteres szoknya 9995 Ft
H&M Flitteres szoknya 9995 Ft

Via