Annyi divatos és menő téli ruha létezik, hogy nagyon nehezen lehet közülük kiválasztani azt az egy darabot, ami nemcsak jól néz ki, hanem kb. mindennap tudod használni, mellette melegen tart és még szuper praktikus is! A pufimellény ilyen, hamarosan pedig nagyon kedvezményes áron fogják árulni őket. Szóval, ha az idei Black Friday-es akciók alatt más nem is veszel, csak egy pufimellényt, akkor is megütötted a főnyereményt! 

Nemcsak meleg, hanem nagyon divatos is a pufimellény

A pufimellény nagyon trendi, divatos, meleg és mindenhez fel lehet venni – még igazából akkor is, ha nincsen különösebben meleg kabátod! Csak felkapsz alá egy-két réteg pulóvert, garbót, esetleg trikót, magadra kapod a mellényt és már készen is vagy! Tulajdonképpen ezért is olyan menő most ezt a ruhadarabot hordani: nem kell hozzá túlgondolni az öltözködést!

A pufimellényeket már évek óta lehet a divatüzletek polcain látni, most viszont már nemcsak a rövid, mini változatok szerepelnek a boltok kínálatában, hanem a már valamivel hosszabb, midi-maxi változatok is. Ez szuper! El is áruljuk, hogy miért.

Fehérben is nagyon menő ez a téli mellény

A hosszabb pufimellényekben az a jó, hogy sokkal melegebben tartanak, mint a derékig és köldökig érő verziók, szinte tutira, nem fogsz megfázni a mínuszokban, ha egy ilyen mellényt viselsz! A hosszon túl azonban a mellény színére is érdemes figyelni: most a fekete és fehér színű darabok a legtrendibbek!

Bár lehet kapni bézsben, szürkében és párat még különböző, rikító árnyalatban is, mi azt ajánljuk, hogy feketében vagy fehérben szerezz be egy ilyen mellényt a Black Friday-os akciók alatt, mert ezek most a legmenőbbek, az influencerek is ezeket hordják! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Mohito Steppelt mellény 17 995 Ft
Mohito Steppelt mellény 17 995 Ft
Pull & Bear Long puffer gilet 16 995 Ft
Pull & Bear Long puffer gilet 16 995 Ft

Via