A körömtrendek folyamatosan megújulnak, ám van néhány olyan klasszikus manikűr, ami még hosszú évek, évtizedek múltán sem veszít a népszerűségéből. Ilyen a francia manikűr is, amit most az ünnepi szezon közeledtével egy gyönyörű és csillogó ezüstös színbe csomagoltak a körömösök. Következzenek az idei ünnepi szezon legszebb körömtrendje, az ezüstös francia manikűr! 

Az ezüstös francia manikűrnél nincs szebb körömtrend!

Az ezüstös francia manikűr nevéhez híven a francia manikűrt párosítja a mostanában nagyon divatos ezüstös körömfestéssel: az eredmény pedig egy ragyogó, mégis visszafogott manikűr lesz, amit az ünnepekre hangolva a mindennapok során és persze, a karácsonyi buliszezonban is lehet viselni. 

Az ezüstös körömlakkok változatosságának hála ugyanis sokféle francia manikűrt készíthetünk el: akár matt, akár fényes, akár krómszínű körömfestést is választhatunk, a legnépszerűbb mégis a csillámokkal és glitterekkel díszített verzió.

Csillámokkal még szebb ez a francia manikűr 

A legkönnyebben egy flittereket és fényes pigmenteket tartalmazó körömlakkal tudod megfesteni ezt az ezüstös körömtrendet, ám ha nincs ilyened, csillámporod/flittered viszont van, könnyen elkészítheted az alábbi manikűrt! Annyi a dolgod, hogy a francia manikűrt ezüstös körömlakkal fested meg, átlátszó fedőlakk lekenése után pedig rászórod a körmeidre a csillámport vagy a flittereket. 

A legszebb, ha a köröm tetejére szórod őket és folyamatosan haladsz lefelé, egyfajta átmenetes, ombre megoldást létrehozva ezzel, de az is jól mutat, ha teleszórod a körmödet csillámporral. Akár a két technikát is ötvözheted egymással, ahogyan azt a lenti képen is látod; ha pedig túl soknak találnád a csillámot a körmeiden, csak hagyd szabadon a többit. Fantasztikusa fog kinézni, főleg, ha ezüstös vagy szürke pulóvert fogsz hordani hozzá!

Via