Az már kiderült, hogy az idei téli szezont a letisztult, elegáns körmök uralják majd. Ilyen például az Old Money mani vagy a jégkirálynő festés. A 2024-es körömtrendek azonban ennél sokkal extrémebbek lesznek. 

2024-ben jöhetnek az extrém körmök

Úgy tűnik, jövőre visszatér néhány egészen egyedi irányzat! Ha bírod a feltűnő körmöket, ezekért is garantáltan odaleszel.

Junk Nails

Pont mint a 'junk food': néha belefér, sőt vágysz is rá! A lényege a trendnek, hogy bármi jöhet, a legőrültebb színkombóktól kezdve a legtrash-ebb matricákon és festéseken át az egészen hosszú körmökig. 

Aura körmök

Az aura mani már 2023-ban feltűnt, de úgy tűnik, jövőre még menőbb lesz! A lenyűgöző végeredményt ombre festéssel és élénk, erőteljes, akár neon színekkel érheted el.

Goth mani

Bírod a Wednesdayt? Akkor ez a trend pont neked való! 2024-ben ugyanis hódítani fognak a rockosabb, sötétebb körömverziók is. Variálhatod a feketét pirossal, szürkével, lilával, fehérrel. Illetve jöhetnek a denevéres, pókhálós minták is!

Króm kis extrával

A fémes hatás már 2023-ban is menőnek számított, 2024-ben pedig tovább fokozódik az őrület. Jövőre ugyanis már nem csak az egyszínű króm körmök jönnek majd veled szembe! Csillagokkal, kövekkel is extrázhatod, sőt a króm francia mani is brutál ütős lesz.

Via