Hol vannak már a nyár óriási trendnek számító ruhadarabjai, a duotone darabok és a rózsás ruhák! Idén télen már a flitterek és a csillogó ruhadarabok hódítanak, de az influencerek szerint a tolldíszítéssel rendelkező divattrendek is rendkívül népszerűnek számítanak az ünnepi szezonban! 

Különleges csavart visz a ruhákba a tollas díszítés 

Bár a stylistok szerint nem a tollas trend a világ legelegánsabb divatja (sokak szerint kifejezetten közönséges ez a díszítési trend), tény, hogy az influencerek rajonganak ezekért a ruhadarabokért – legyen szó ruháról, blézerről, ingről vagy akár egy sima, egyszerű szabású felsőről! A tollas díszítéseket ugyanis szinte bármilyen ruhadarabon meg lehet találni.

Sőt, ami azt illeti, a kiegészítőkőn is, hiszen rengeteg olyan táskát, magassarkút, balerinát és persze, lapos talpú cipőt is árulnak a divatüzletekben, amiken tollas applikáció található. Ezek szinte mindig elkelnek már a megjelenés első hetében, mert az influencerek annyira rá vannak kattanva erre a trendre, hogy szinte minden tollas dologra lecsapnak, ami a webshopokba kerül! 

Talán épp ezért nem meglepő, hogy a tollas ruhadarabok még két év után is menő trendnek számítanak a divatvilágban: különleges megjelenésükkel és extra díszítésükkel pedig tényleg feldobják a legegyszerűbb fekete blézert, kötött pulcsit vagy akár fehér inget is. Flitterekkel párosítva pedig hihetetlenül extra outfitet tudnak alkotni! Te is adnál neki egy esélyt, próbáld ki az alábbi ruhákat!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ZARA Poplin shirt with feather appliqués 29 995 Ft
ZARA Poplin shirt with feather appliqués 29 995 Ft
Mango Tollas, flitteres ruha 89 000 Ft
Mango Tollas, flitteres ruha 89 000 Ft

Via