Közeledik az ünnepi szezon, ilyenkor belefér a csillogás. Tuti, hogy te is szereted a kicsit feltűnőbb szetteket, ilyen az F&F szoknyája, amihez egy kabát is tartozik. Együtt a kettő pedig igazán ünnepi hatást nyújt

Az F&F szoknyája a partiszezon legdögösebb darabja 

Az F&F minden évben különleges ünnepi kollekcióval lepi meg a csajokat. A flitteres ruhák, szoknyák és felsők mondhatni alapnak számítanak, de mindig sikerül valami újdonsággal feltűnést kelteni.

Ebben az évben egy flitteres szoknyáért és hozzá passzoló dzsekiért rajonganak a csajok. A szettről készült TikTok-videókat már rengeteg ember látta. Az összeállítás nagyon praktikus, hiszen a darabok viselhetőek külön és akár szettként is. A szoknya különösen nagy népszerűségnek örvend, hiszen az egyszerű szabású ceruzaszoknya nagyon elegáns, a hasíték miatt mégis dögös hatást kelt. 

A szabásának köszönhetően szinte minden testalkaton jól mutat. Magas a szabása, így megfelelően kihangsúlyozza a derekat, ha pedig egy olyan felsővel viseled, akkor még karcsúbbnak tűnik majd. A hossza is ideális, kicsit nyújtja a lábakat, ezt a hasíték tovább fokozza.

Igazi must-have, amit a karácsonyi szezonban tuti ki tudsz majd használni. Ha esetleg az F&F karácsonyi szoknyájáról lemaradnál, akkor keress hasonló csillogó darabot! 


Via