Közeledik az év vége, ezért szokás szerint minden a csillogásról szól. A népszerű fast fashion boltokat ellepték a flitteres szoknyák és ruhák, de egyik partiszett sem tud versenyezni a H&M csillogó ruhájával

A H&M csillogó ruháját akarja mindenki 

Minden évben különleges partikollekcióval lepi meg a divatimádó csajokat a fast fashion márka. Ebben az évben, még a korábbiaknál is látványosabb dolgokat csináltak, hiszen flitteres blézereket, szoknyákat és egy bizonyos fehér ruhát dobtak piacra, az utóbbiért tényleg megőrül az internet. 

Flitteres ruha hátul megkötővel 19 995 Ft

A fehér, flitteres, masnis ruha a TikTokon bukkant fel először, azóta pedig vírusként terjed a közösségi médiában. Szó szerint minden divatimádó csajszi ezt akarja, de a rossz hír, hogy szinte már alig lehet hozzájutni. 

Magyarországon is elérhető, 20 ezer forintba kerül, de csupán egy-egy darab van belőle pár üzletben. Nagyon gyorsan elfogyott, így sokan lemaradtak róla. Az őrület egyébként már olyan nagy a ruha körül, hogy vannak, akik háromszoros áron próbálják meg eladni. Az ár elég magas, de akadnak olyanok, akik megveszik. 


Via