Új év, új én – ha ez a mottód 2024-re, akkor biztosak vagyunk benne, hogy te is egy hajvágással vagy festéssel indítottad a januárt. És valószínűleg ezek közül a fazonok és színek közül választottál! Ha viszont fokoznád a menőséget, mutatjuk, milyen hajtrendek hódítanak majd idén, amivel tovább turbózhatod a megjelenésed.

2024 legmenőbb hajtrendjei

Helló, hajpántok!

A csatok és vaskos hajgumik már jó ideje reneszánszukat élik, de idén a hajpántoké lesz a főszerep. Jöhetnek az extra feltűnő, méretes daraboktól kezdve a fésűs, alig látható verziókig minden. Határ a csillagos ég!

Masnit rád

Lehetőleg minél nagyobbat! A hajpántok mellett a hajbavaló szalagok és masnik is hódítanak 2024-ben. Viselheted a fejed tetején, szorosan a tarkódhoz kötve, a copfod vagy fonatod végén, mindenhogy menő lesz.

Vizes hatás

A wetlook idén újra visszatér. Kicsit macerás ugyan, de brutál szexi, ráadásul a nagy estélyitől a farmer-póló kombóig mindenhez megy. A legtökéletesebb végeredményt egyébként nem zselével vagy vaxszal érheted el, hanem hajolajjal, amit a tövektől egészen a hajvégekig viszel fel.

Frufru minden mennyiségben

Bár a frufru nem áll mindenkinek jól, idén annyi féle fazon közül lehet válogatni, hogy bárki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót. Működik a féloldalas, a fonott, a göndör, a függönyforma is. Mindegy, csak frufru legyen!