Hajtrendek jönnek-mennek, az igazán szuper frizurák viszont soha nem mennek ki a divatból! Bár az elmúlt néhány évben inkább a középen elválasztott, illetve a lazán hátravetett frizkók voltak a legmenőbbek, az oldalt elválasztott ~side hair~ trend most igazán felkapott lett! Mostanában szinte nem látni fiatal sztárcsajokat oldalválaszték nélkül: nagy eséllyel ez a hajtrend lesz a legnépszerűbb idén tavasszal! 

Az oldalt elválasztott frizura most a legmenőbb tavaszi hajtrend

Az oldalt elválasztott frizura egyszerűen megvalósítható: ha ügyes vagy, tulajdonképpen még fésű sem kell hozzá! Azért nem árt, ha tudod, hogy minél simább és fényesebb a hajad, annál jobban néz ki elölről és oldalról, szóval azért érdemes kicsit rákészülnöd, akkor is, ha már önmagában is gyönyörű hajad van. Vegyük például az Imádlak utálni film sztárját, Sydney Sweeney-t!

A színésznőnek is gyönyörű haja van, szinte akármilyen frizura jól állna neki, de ez a középen elválasztott haj csak még jobban kiemeli az arcát és a hajának szépségét. Az oldalt elválasztott trükknek köszönhetően ugyanis tökéletesen be lehet szárítani a hajat, ami így nem ad teret a bébitincseknek és az apróbb tökéletlenségeknek sem. 

A fiatal színésznők már csak ilyen hajjal lépnek a vörös szőnyegre

Így gondolja az új Éhezők viadala film főszereplőjének, Rachel Zeglernek is a fodrásza: ez az oldalt elválasztott haj ugyanis hihetetlenül kiemeli az arcát, aminek köszönhetően az idei díjátadó szezonban csak ezzel a frizurával lépett a vörös szőnyegre a színésznő. Egyébként ezzel nincs egyedül.

Olivia Rodrigo énekenső-színésznő is a mélyen elválasztott side hair frizurára voksolt az utóbbi pár hétben, ami miatt már tényleg úgy gondoljuk, hogy a középen elválasztott vagy hanyagul hátravetett hajváltozatok helyett ez a frizura lesz a legnagyobb trend idén tavasszal. Szexi, dögös, nagyon egyszerű elkészíteni, ráadásul tutira a helyén marad, nem kell igazgatni, bármennyi időre is menj el otthonról. Nincs mese, ez a tökéletes frizura!  Neked hogy tetszik?

Szavazás

Via