A szőke hajszínt egyszerűen nem tudjuk megunni, hiszen folyton megújul, mindig jelennek meg újabb trendi árnyalatok. Most egy nagyon meleg, csábító tónus tartja lázban a nőket, ez pedig nem más, mint a szirupos szőke! 

Ettől különleges a szirupos szőke 

A hajszín elnevezése elsőre kicsit furcsán hangozhat, de jobban belegondolva, már egészen egyértelmű. Az árnyalat egy meleg, mézre hasonlító tónus, ami pontosan olyan, mint a folyékony arany. Így lehet, hogy már kicsit könnyebben el tudod képzelni, hogy miről is van szó.

Ez a tónus egészséget és élénkséget mutat, miközben viselője könnyednek érzi magát, a haja pedig valósággal ragyog

– mondta Tom Smith, az egyik népszerű fodrász, aki megalkotta a trendet. 

Az árnyalatot azoknak találták ki, akik imádnak feltűnően szőkék lenni. Nem szeretnék, ha a hajszínükben más árnyalatok, mondjuk a barna vagy akár a vörös bizonyos tónusai keverednének. Ez egy nagyon intenzív szőke, amivel biztosan felhívod magadra a figyelmet.

A sztárok is imádják az új hajtrendet, Rihanna, Jennifer Lawrence és Rosie Huntington-Whiteley már ki is próbálták. A fodrász szerint úgy érhető el a legkönnyebben a szirupos szőke, ha keverednek az aranyszőke és a bézs árnyalatai. Fontos, hogy a megfelelő ápolásra is figyelj, hiszen csakis így marad meg a szín


Via