Volt már Kim Kardashian életében egy szőke korszak, és könnyen lehet, hogy megint beköszöntött egy ilyen periódus.

Kim Kardashian megint platinaszőke!

Egyrészt a szőkeséget emlegetik mindenhol ezeknek a fotóknak a kapcsán, másrészt a Tesla Cybertruck márkanevet. Essünk először túl az utóbbin: ezzel közlekedik most Kim Kardashian, a Tesla nevű cég elektromos furgonjáról van szó. Így néz ki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cybertruckers (@cybertruckers)

Azt mondanám, hogy látszik rajta, hogy egy heteroszexuális férfi tervezte, de minden bizonnyal tévednék, hiszen a designer valószínűleg egy algoritmus volt.

Na de térjünk vissza egy olyan témához, amibe heteroszexuális férfiaknak tuti nincs beleszólása: Kim Kardashian hajához! Így nézett ki minden influenszerek anyja pénteken, amint éppen szállt be ebbe a bizonyos cybertruckba.

További képeket találsz az alábbi tweetben.

Még nem biztos, hogy permanens

A fotók alapján azt még a People is csak találgatja, hogy ez most vajon Kim Kardashian régi-új permanens hajszíne lesz-e. Az biztos, hogy a realitysztár annak idején jó ideig szőke volt, szóval elképzelhető, hogy most hirtelen ötlettel visszatért a platinához. Ez a felvétel például abban a korábbi korszakban készült.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

De azt is jól tudjuk Kim Kardashianről, hogy szeret néha trükközni a hajával. Az alábbi fotókra is rengetegen azt hitték, hogy Úristen, levágatta a haját!!!, aztán kiderült, hogy csak paróka volt. Szóval az még a jövő zenéje, hogy most egy ideig tényleg platinaszőkén, lenövéssel csodálhatjuk-e a 43 éves médiamogult.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

AHS: ne feledkezzünk meg róla!

És egy kis emlékeztető a végére: tavaly ősszel Kim Kardashian szerepelt az American Horror Story 12. évadában, és sokan (bocs, de) meglepődve állapították meg, hogy egész jól játszotta a médiaügyekben extradörzsölt menedzsernő szerepét. Az évadnak azonban 5 rész után hirtelen vége szakadt, és lassan már talán kezdjük is elfelejteni, hogy mi is történt benne, de alert, mert április 3-tól érkeznek majd az új részek, lesz még belőlük 4.

Via