Pár héttel ezelőtt hatalmas bejelentést tett Beyoncé, mivel elárulta, hogy érkezik az új albuma, amin country-dalok lesznek. A hír felrobbantotta az internetet, amihez az énekesnő új frizurája és stílusa is hozzájárult! 

Ilyen a Texas haj, amit Beyoncé is imád

Nagyot változott Beyoncé stílusa, hiszen cowboykalapot, menő csizmákat és country stílusú darabokat visel. A haját is az új albuma hangzásához igazította, mivel hatalmasra tupírozott frizurával jelent meg, amit a szakértők már el is neveztek Texas hajnak. Most pedig azt is eláruljuk, mitől annyira különleges! 

A Texas hajat a ’70-es évek country trendje ihlette, az extrán magasra fésült fazon ebben az évtizedben jelent meg, de főként a ’80-as, ’90-es években vált igazán népszerűvé. Ha láttál pár régebbi filmet, akkor tuti, hogy találkoztál már vele. Szemben a ’70-es évek letisztult fazonjaival, itt a volumenen és a tupíron volt a hangsúly, a lényeg, hogy minél hatalmasabb legyen a haj. 

A trendet később sok country-sztár átvette, majd hosszú évtizedekre eltűnt. 2024-ig nem is hallottunk róla, de ebben az évben két celeb is bebizonyította, hogy a frizura elképesztően izgalmas. Az egyik Miley Cyrus, aki a Grammy-gálán lépett fel gigantikusra tupírozott lobonccal, a másik pedig Beyoncé, aki tökéletesre fejlesztette a Texas hajat. 

Ha szeretnéd kipróbálni a trendet, akkor szükséged lesz pár volumennövelő termékre. Például hajhabra, ez elengedhetetlen a dús végeredményhez. A frizurádat alapos előkészítés után mindig körkefével szárítsd be, és emeld meg a hajtöveket, ezzel növelheted a volument. Nagy körkefét használj, ezzel érheted el a legszebb frizurát. Miután alaposan megszárítottad, tupírozz rá, majd fixáld az egészet hajlakkal. 


Via