A bob továbbra az egyik legmenőbb frizura. Ebben nem is kételkedünk, főleg azután, hogy még Jennifer Lopez és Zendaya is megszabadultak a hosszú loboncuktól. Ha nem tudod, melyik fazont próbáld ki, akkor most adunk egy szuper tippet! 

Imádják a sztárok a Scandi bobot 

2024-ben egy bob frizurával érheted el a legtrendibb megjelenést. A fazon elképesztően sokoldalú, és rengeteg variációja van. Már korábban bemutattuk a francia verziót és az olaszt is, illetve olvashattál J.Lo kedvencéről, a hydro bobról. 

Most egy újabb menő fazonnal bővült a lista, ez pedig nem más, mint a Scandi bob, vagyis a skandináv bob. Az a hajvágás, amit most a legtöbben viselnek az északi országokban. Ha pörgetted az Instát, akkor feltűnhetett, hogy a koppenhágai divathét során nagyon sok menő divatblogger, influ jelent meg ezzel a hajjal. 

A Scandi bob közvetlenül az állkapocsvonal alatt van levágva, és remek hosszúság azok számára, akik klasszikus bobra vágynak, egy kis extra hosszal

– magyarázta Alicia Dobson, a hírességek egyik kedvenc fodrásza. 

A Scandi bob eleje kicsit mindig rövidebb, mint az oldala vagy a hátulja. Utóbbi kettő hossza teljesen egyforma. Ennél a fazonnál a választéknak is nagy szerep jut. Más bob frizurákkal ellentétben itt mindig oldalra kerül a választék, és nem kell annyira pontosnak lennie, ez a formázást mindenképp leegyszerűsíti. 

A frizura akkor a legszebb, ha szőke az alapszíned. Barnával sem rossz, de a fodrászok szerint a világos árnyalatok esetén szebb lesz. A formázásra itt is figyelni kell, egyenes hajból a legkönnyebb elkészíteni, ez már csak be kell szárítani, hogy a volumen megfelelő legyen. 


Via