Hajtrendek jönnek és mennek, az új év pedig nyilván hoz magával néhány extra újdonságot is. A hajszínek tekintetében lesz néhány nagyon menő 2024-ben, összeállításunkban most ezeket mutatjuk meg. 

Vajkrém szőke 

A vajkrém szőke a szőke egy melegebb, aranylóbb árnyalata, ami sötétszőke és nagyon világos, hamvasbarna alapon is remekül működik. Az árnyalat a jeges tónusok helyett inkább a homokszín felé hajlik, anélkül, hogy sötétebb, mézszerű árnyalatba borulna, ami inkább az őszi hónapkban hódít.  
 

Gesztenyebarna 

Bár a gesztenyebarna mindig nagyon jó választás, de 2024-ben különösen felkapott lesz. A gesztenye árnyalat nagyszerű módja annak, hogy feldobd a hagyományos barna színt, valahogy úgy mint Zendaya. 

Cowboy copper

A cowboy copper 2023 végén indult hódító útjára, ám nagyon úgy fest, hogy 2024-ben is nagyon menő lesz. Ez egy rezes árnyalat, ami gesztenyebarnával keveredik a végeredmény pedig maga a csoda. 

Gyömbér vörös 

A gyömbér vörös valójában már évek óta hódít, de idén is hatalmas slágernek lesz az előrejelzések szerint. Ez hajszín észbontóan nőies, ami hihetetlenül vagány választás. 

Jeges tea 

Ez egy szép vöröses-arany hajszín, ami gyakorlatilag a cowboy copper egy halványabb változata. Maria McCool fodrász szerint a jeges tea hajszín a klasszikus melegség és a modern frisseség remek kombinációja, ami gyönyörű megjelenést biztosít a viselőjének, ráadásul a legtöbb bőrtónussal remekül működik. 

(via)