A szakértők szerint idén év végén és egész 2024-ben a kényelem határozza majd meg a menő hajszíneket. Úgy tűnik ugyanis, hogy az emberek egyre szívesebben választanak olyan frizurákat és árnyalatokat, amik nem igényelnek sűrűn igazítást vagy frissítést. Épp ezért a természetesebb színek kerülnek a közeljövőben előtérbe, illetve az olyan technikák, amiknél nem ciki, ha lenő a festés (pl. bayalage).

Top 3 hajszín idén télen

Bronde

Igen, egy időben már menő volt, és most újjá éledt a trend! Tudod, ez az a szín, ami kicsit szőke, kicsit barna, és kicsit egyik sem. Ezt a menő egyveleget a bayalage technikával érik el, amitől az egész szuper természetesenek tűnik. Ráadásul akkor sem dől össze a világ, ha csak két havonta jutsz el a fodrászodhoz!

Bropper

Ez is egy barnás árnyalat, enyhe rezes beütéssel. Ezt úgy érik el, hogy a meleg barna alapszínhez arany és vöröses tincseket festenek. Ez szuperül áll az eredetileg barna és a vörös hajúaknak is. Arra figyelj, hogy ha világos a bőröd, érdemes az eper és a világos réz árnyalatokat választani, ha sötétebb a bőrtónusod, inkább a gesztenyebarna és a teltebb réz kombójára szavazz.

Vajszőke

Tél ide vagy oda, a jeges szőkét idén felváltja a melegebb verzió. A vajszőke egy teltebb, srágásabb árnyalat, ami kifejezetten a természetességet hangsúlyozza, de még nem megy el a mézszőke barnásba hajló tónusáig. Nagyjából úgy képzeld el, mint Margot Robbie a Barbie filmben!