2024-ben a francia nők stílusa körül forog a divatvilág, egy régóta kedvelt, kifejezetten cuki mintát látsz majd mindenhol.

A pötty a legnépszerűbb

Egy örök klasszikus, a pötyök jönnek vissza a divatba idén tavasszal. Ez a minta rendkívül megosztó, egyesek ultra cukinak tartják, és imádnak ilyen aranyos szettekben járni, amíg a másik tábort a hideg rázza tőle, és túl gyerekesnek gondolják.

Szerintünk a megoldás a mértékben rejlik, ha nem halmozod ezeket a ruhadarabokat, és jó elemekkel párosítod, az outfited varázslatos lesz. Lássuk, milyen ruhadarab esetében hogyan érdemes viselned!

Ruha

Ha hosszú, egyrészes ruhaként viseled a pöttymintát, akkor mindenképpen egyszínű cipőt, táskát, és kabátot/blézert válassz hozzá. A legjobb, ha ezek fehér vagy fekete színűek, mert a pöttyös mintával a túl színes ruhadarabok is túlzó hatást érhetnek el.

Cipő

Amennyiben pöttyös cipőt választasz, maximum a felsőd, a blézered, vagy a kabátod legyen pöttyös. Egy pöttyös nadrágot vagy szoknyát már nem bír el egy ilyen lábbeli. Soha ne legyen túl sok az összhatás!

Sál

Amennyiben a sálad pöttyös, a legjobb, ha a ruhadarabjaidra már nem viszed át ezt a mintát. Ilyenkor ott is csak egy monokróm nadrágkosztumos outfittel, vagy egy szexi, egyszínű ceruzaszoknyával párosítsd.

Tavasszal egyébként nem csupán ez lesz az egyetlen extra trend, a pöttyös mintához hasonló leopárdminta is betör majd a butikok polcaira, úgyhogy látványos ruhadarabokból nem lesz hiány.

Mindkettőnél ugyanaz a cél, hogy ne ess túlzásba, csak ízlésesen párosítsd őket.

via