A szuper, tavaszias időjárás beköszöntével már végre tényleg elrakhatjuk a bőrdzsekiket és a vastag kabátokat, helyettük pedig előkerülhetnek azok a klasszikus tavaszi ruhadarabok, melyek viselésére már olyan nagyon régóta vártunk! Jöhetnek a trendi táskák, a csinos kardigánok, a színes blézerek, a szoknyák és persze, az összes olyan többi divattrend is, amit korábban már a stylistok is jóváhagytak az állandó tavaszi gardróbunkban

OVERSIZED BLÉZER

Az oversized blézer pár évvel ezelőtt robbant be a divatvilágba. Akkor még azt hittünk, ez csak egy egyszezonos trend lesz, de azóta úgy megreformálta a divatvilágot, hogy már szinte ez minden trendi outfit alapja. Annyi variációban és színben lehet kapni, hogy már bármit meg lehet venni, amit csak kigondolsz. Válassz egy olyat, amit a legtöbb ruhadarabhoz könnyen tudsz párosítani, mert az a legjobb üzlet!  

BÉZS BALLONKABÁT

A bézs ballonkabát egy olyan alapdarab, amit nemcsak a tavaszi hónapokban, de a nyáron, az ősszel, sőt, enyhe idő esetén még télen is tudod viselni. Nem kell aláöltözni, elég, ha csak egy aranyos tavaszi ruhára viseled, de ha úgy hozza az élet, akár egy teljes felsős-farmeres szettet is viselhetsz alá. Nincs ruha, amihez ne menne és nincs cipő, amihez ne lehetne felvenni. Már csak a tökéletes árnyalatot kell kiválasztanod a kedvenc divatüzletedből!

TÚLMÉRETEZETT FEHÉR ING

A túlméretezett fehér ing olyan, mint egy modern kardigán. Jó egy top fölé, egy póló második rétegének, de akár csak egy melltartó is elég alá, ha úgy alakul. ruhákhoz, farmerhez és leggingsekhez is fel tudod venni, de még az edzőszettedet is feldobja, ha nincs nálad más. Muszáj beszerezned egy ilyet, ha még nincs! Ez szabály van: tényleg oversized legyen, érjen a csípődig a hossza, különben nincs értelme a trendnek! 

VIRÁGOS RUHA

Végül, de nem utolsósorban, következzen a nagy tavaszi klasszikus, a virágos ruha! Tényleg must-have ruhadarab ilyenkor, lépten-nyomon ilyeneket lehet vásárolni a boltokban. A változatos szín-, szabás- és anyagválaszték miatt szinte tuti, hogy megtalálod a személyiségedhez legjobban illő darabot: nem kell nagy extrában gondolkoznod, sok testfelületed mutatnod, elég, ha egy olyan tavaszi ruhát választasz, amilyet Katalin hercegné is szokott.

SZÍNES TÁSKA

Íme, az utolsó! Igaz, ez most nem egy ruhadarab, hanem táska, de az összeállítás elegendhetetlen eleme. Szóval, mikor is lehetne vadító, színes táskákat felvenni, ha nem most? A piros táskák most amúgy is nagyon mennek, de ha ez nem a te színed, válassz pink, sárga, narancs vagy akár kék és lila közül is! A lenti Prada csak egy inspiráció, de ehhez hasonlókat bármelyik fast fashion boltban találsz. Csupán egyre figyelj: tényleg színes legyen, alkoss vele statement szetteket és ne szégyenlősködj, bátran válaszd ki a kedvenc színedben! Imádni fogod.

Via