Jöhet a legújabb tavaszi táskatrend? Ha már unod a tote táskákat és a kis minimalista válltáskákat, a borítéktáskákat pedig lejárt lemeznek tartod, ugyanúgy imádni fogod a most következő baget, mint a legmenőbb influencerek! A divatrajongó social media csajok ugyanis már lecsaptak a legújabb őrületre, a féldhold alakú táskákra, mik olyan népszerűek, hogy a fast fashion márkák sorra másolják le a dizájnerdarabokat a nagy luxusmárkák változatairól! Nézzük is, mit tud ez a bag, amit más táska nem!

Minden influencer ezért a táskatrendért rajong most

A félhold alakú táska trendi, szexis és nagyon praktikus. Kézre (ill. vállra) áll, szinte fel sem tűnik, hogy ott van; ügyes kis kialakításának köszönhetően pedig a hétköznapi kiruccanásokra, nagy sétákra, kis shoppingra és csajos találkákra ugyanúgy felvehetőek, mint az Operába, a randikra, a koncertekre vagy akár a koktélpartikra. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

Természetesen ez a trend sem csak úgy a semmiből robbant be: már tavaly ősszel is nagy felhajtás folyt a Bottega Veneta Jodie táskája körül (amiért még mindig rajong a fél divatvilág), de idén tavasszal már inkább a mostani félhold alakú táskák viszik a prímet. Legalábbis az influk körében igen, ugyanis már totál legyűrte a tavalyi táska trendet ez az új, félholdas fazon!

A barna színű félhold táskák most a legnépszerűbbek

Jó hír, hogy rengeteg különböző színben lehet őket kapni: tulajdonképpen csak kívánnod kell és ha azonnal nem is, 1-2 héten belül tutira kirukkol a kedvenc árnyalatoddal valamelyik menő divatmárka; de ha az influkat követnéd, akkor még keresgélned sem kell. Ők ugyanis szinte csak a világosbarna félhold alakú táskákat hordják, mert szerintük ez az egyik legcoolabb szín – ami egyébként igaz is.

A világosbarna táskák elegánsak és sikkesek, szinte a legbasicebb outfitedet is egy csapásra feldobják, ráadásul úgy, hogy semmilyen extra elemet vagy rikító színt nem kell belecsempészned a ruhatáradba. Ha pedig a táska időtállóságára lennél kíváncsi: ezt a színt tutira nem kell lecserélned sem a következő szezonban, sem jövőre, de még lehet, hogy 5-10 év múlva sem, annyira örök!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következőt! 

H&M Bevont válltáska 6995 Ft
H&M Bevont válltáska 6995 Ft

Via