Ha szereted a klasszikus fazonú, elegáns táskákat, akkor van egy nagyon jó hírünk, mivel a H&M elkészítette a tavaszi-nyári szezon must-have kiegészítőjét. Egy népszerű, ismert táskából inspirálódtak, a végeredmény pedig csodás lett! 

Mindenki imádja a H&M tavaszi táskáját 

A H&M tavaszi kollekcióit mindig imádják a nők, hiszen a sötét színek, vastag anyagok után, ilyenkor mindig előkerülnek a trendi mintás ruhák, csinos fazonok és vidám kiegészítők. Az új táska is pont ilyen, mivel bézs színben kapható, így szinte bármilyen tavaszi szettel viselheted. 

A táskának nagyon egyszerű, letisztult a vonalvezetése, a divatrajongók figyelmét az sem kerülte el, hogy a fast fashion óriás honnan inspirálódott. A kiegészítő nagyon hasonlít a Gucci Jackie nevű táskájára, ami az olasz divatház egyik ikonikus fazonja. A designer darab ára kifejezetten magas, hiszen jelenleg 1 millió forintért lehet megvásárolni. Ezzel szemben a H&M táskája a megfizető kategóriába tartozik

Gucci Jackie bag

A hasonlóság egészen nyilvánvaló, de ez már nem az első eset, hogy a H&M tervezőit inspirálják a luxusmárkák. A divatrajongók persze nem bánják, hiszen így azok is kipróbálhatják a legújabb trendeket, akik nem szeretnének egy-egy kiegészítőért milliókat fizetni. 

H&M Válltáska 11 495 Ft

A válltáska nagyon egyszerű, elegáns, ettől pedig tényleg sokoldalúvá válik. Viselheted tavaszi ruhákkal, de akár farmerral, edzőcipővel is kombinálhatod. A színe még könnyebben kombinálhatóvá teszi, az arany részleteknek köszönhetően minden outfitet feldob. 


Via