Idén télen is nagyon sokszínű a táskadivat, sok flitteres, színes darabbal találkozhatsz az üzletekben, de a letisztult, minimalista darabokról se feledkezz meg. Az alábbi táska pont ilyen, ezért mindenkinek szüksége van rá. 

Ez a táska lesz idén télen a kedvenced

Tavaly vált népszerűvé a TikTokon a Marks & Spencer táskája, ami nagyon hasonlít a Celine Classic Box Bag nevű táskájára. A két táska között nincs sok különbség, de az áruk nagyban eltér. Az utóbbi 3100 fontba kerül, így nem egy olcsó darab. A Marks & Spencer kiegészítője sokkal barátságosabb árral rendelkezik, csak 35 fontba kerül, és 4 árnyalatban érhető el. 

teli-taska-2023
Marks & Spencer 35 font

A táska igazán praktikus, hiszen egy minimalista darab, jól kombinálható, az elegánsabb ruhákkal, kabátokkal is jól mutat. De farmerral és bakanccsal is viselheted. Nem túl nagy, de a szükséges dolgokat bele tudod pakolni. Hordhatod keresztbe, vagy esetleg válltáskaként. 

A Celine táskához hasonlóan időtlen a stílusa, egy olyan darab, ami pár év múlva is a ruhatárad alapja lehet. Letisztult, egyszerű az alakja, és csak egy arany csatt van rajta. Ettől pedig nagyon elegánssá válik. Állítható a vállpántja, így tényleg nagyon sokoldalú. Ha tetszik, akkor innen megrendelheted


Via