A sálkabátoktól kezdve a vagány dzsekikig idén télen több olyan téli ruhadarab vált trendivé, amiről soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer divatba jön. A most következő kabáttrend viszont a klasszikus divat ikonikus eleme, igazi alapdarab, amit a stylistok szerint is minden nőnek be kellene szereznie a ruhatárába. Nem másról van szó, mint a téli szürke kabátokról! 

A szürke kabátok alapdarabok az influencerek gardróbjában 

A szürke téli kabátokat sokan uncsinak és semmilyennek tartják, mert igazából se nem színesek, se nem sötétek, de pont ez bennük a jó! A hideg téli estéken végre nem kell totál fekete kabátokba burkolóznod, viszont attól sem kell tartanod, hogy a színes vagy éppen világos kabidra rámegy a kosz, a sár vagy bármi más latyakos cucc. A szürkén ugyanis semmi nem látszik! 

A rossz időjárási körülményektől tehát nem kell féltened a kabátodat, mert praktikus színe miatt mindennek ellenáll. Ha pedig már a színnél tartunk: a szürke kabátokhoz tényleg bármit fel tudsz venni, akármilyen szolid vagy vad ízlésed is legyen. A piros outfitek ugyanolyna jól néznek ki hozzá, mint a sportos holmik vagy éppen az elegáns kiskosztümök. De ha csak a boltba akarnál leugrani valamiért, a fekete leggingsedet is öltözteti! 

Elképesztően sokféle fazon közül válogathatunk a divatüzletekben

A szürke kabátot ráadásul sokféle változatokban megtalálhatóak most, tehát január-február a legjobb alkalom arra, hogy egy ilyen darabba beruházz. A modern struktúrált vagy oversized verzióktól kezdve az alakkövető, öves fazonokon át ugyanis rengeteg különböző szabású szürke kabátot lehet most találni a boltok polcain, csak körül kell egy kicsit nézni! 

Akár olcsóbb kategórájú, trendi darabot, akár minőségi anyagú, prémium gyapjúból készült szürke kabátot szeretnél magadnak, az üzletekben garantáltan megtalálod a számításaidat, mert rengeteg fazon közül választhatsz. Ha szerencséd van, akár még egy jól leárazott, akciós darabot is bezsebelhetsz a boltokban! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Pull&Bear Hosszú, nemez textúrájú kabát övvel 16 995 Ft
Pull&Bear Hosszú, nemez textúrájú kabát övvel 16 995 Ft
Mango Öves gyapjúkabát 59 995 Ft
Mango Öves gyapjúkabát 59 995 Ft

Via