Sokan követik a francia nők öltözködését, hiszen mindig nagyon trendik, és nincs olyan, amiben ne néznének ki jól. A tökéletes stílushoz azonban sok minden kell, ezért nagyon odafigyelnek arra, hogy ne kövessék el az alábbi divatbakikat

A trendek állandó követése 

A legtöbben kialakult stílussal rendelkeznek, és hiába szeretnek kísérletezni, sosem követik az összes trendet. Megnézik, hogy mi áll nekik jól, és ennek megfelelően építik be a cuccokat a ruhatárukba. Ha folyton követnének minden trendet, abból csak káosz lenne.

Mindenhol logók 

Pár éve nagyot robbant a logómánia, ami ellepte az Instát, mindenki Chanel vagy éppen Gucci mintás kabátban pózolt. Ez a trend a francia nők szerint ízléstelen, és minden szettet elrontanak a logók. Persze ez nem jelenti azt, nem lehetnek logók, de érdemes velük óvatosan bánni.

Túl kicsi vagy túl nagy ruha 

Biztosan veled is előfordult már, hogy a kinézett ruhából nem volt a méretedben, ezért megvetted a nagyobbat, vagy esetleg a kisebbet. Nos, a francia nők szerint ez óriási hiba, amivel az egész szettet cikivé teheted. Mindig figyelnek arra, hogy a ruha pont megfelelő méretű legyen, amiben kényelmesen, magabiztosan érzik magukat. 

Túl sok kiegészítő 

A kiegészítők nagyon fel tudják dobni a szettedet, de a francia nők szerint ilyenkor is jobb a kevesebb több elvét követni. Tehát ne viselj egyszerre sok dolgot magadon, mert azzal csak elvonod a figyelmet az összehatásról. 

Túl magas cipő 

A francia nők egyik legfontosabb stílusszabálya, hogy sosem viselnek olyan cipőt, amiben nem tudnak menni. Ez pedig érvényes a magassarkúkra is. Sose vegyél fel olyan cipőt, ami túlságosan magas, ezért nehézséget okoz, hogy sétálj benne. 


Via