Korábban már többször írtunk a legmenőbb körömtrendekről. Most mutatunk egy újdonságot, amit egyre többen próbálnak ki, ezért érdemes vele megismerkedned. Ez nem más, mint a meztelen francia manikűr

Ettől különleges a meztelen francia manikűr

A sima francia manikűrt biztosan nem kell neked bemutatnunk, hiszen egy évtizedek óta tomboló trendről van szó. Sosem megy ki a divatból, valamilyen formában mindig jelen van. Idén például a színes verziók számítanak nagyon népszerűnek, és ez a meztelen festési technika, amivel könnyen elérheted a clean girl hatást. 

A meztelen francia manikűr lényege, hogy a körmök végénél lévő festés színe nem válik el annyira hangsúlyosan. Így nem a hagyományos fehér kerül a végekre, hanem egy természetesebb, rózsaszínes árnyalat. Ettől pedig teljesen olyan lesz, mintha ez lenne az eredeti körmöd. Jó megoldás például, ha átlátszó lakk kerül a körmeidre, a végekre pedig törtfehér, vagy bármilyen rózsaszín árnyalat. 

A legjobb, hogy ez a fajta francia manikűr a körmöket is kíméli. Otthon, saját magadnak is elkészítheted, és a színes lakkokkal ellentétben az átlátszó, körömerősítő lakk nem színezi el a körmök felületét. Az erősítős lakknak köszönhetően pedig sokkal fényesebb, szebb lesz a manikűrőd. 


Via