Nagyon úgy fest, hogy idén a háttérbe szorulnak a feltűnő színű körömlakkok, helyettük pedig a különböző csillámporokkal, flitterekkel és strasszkövekkel dekorált manikűrök lesznek népszerűek! A most következő strasszköves manikűr is ilyen: egyre többen hordják, próbálják ki és szeretnek bele, mert elképesztően sokszínű és változatos körmöket lehet belőle készíteni! 

A strasszköves manikűr a 2024-es év legkülönlegesebb körömtrendje

A strasszköves manikűrben az a legjobb, hogy lehet nagyon-nagyon extra, vad és rikító, de visszafogott, elegáns és szolid is. Sőt, ha túlzásokba akarsz esni, még a giccsfaktort is elérheted, mindezt ráadásul úgy, hogy különösebben feltűnő színűre sem kell lakkozod a körmeidet! A strasszkövek minden megoldanak helyette, ezért ha neked is tetszik ez a manikűr, mindenképpen érdemes egy csomaggal otthon tartani belőlük.

A strasszkövek mellett egyébként más csillogó matricák vagy akár gyöngyös díszítések is jól mutatnak a körmeiden: mutatunk is néhány remek változatot! Válogass a szebbnél szebb insprációk  közül és kombináld ezeket a manikűröket a neked legjobban tetsző körömlakkal! Zseniálisan fog kinézni és biztos lehetsz abban, hogy a barátnőid is meg fogják csodálni a körmeidet. 

Strasszkövek helyett gyöngyökkel is remekül néz ki ez a manikűr

Külön jó hír, hogy ezt a körömtrendet 100%-ig a saját ízlésedre szabhatod, ugyanis teljesen mindegy, milyen színű, formájú vagy nagyságú strasszköveket választasz a körmeidre. A hangulatodtól függően lehet cuki Barbie-s, ünnepélyes arany, elegáns gyöngyös vagy akár a szivárvány mindegyik színében csillogó a körmöd – a végeredménynek csak a képzeleted szab határt! 

Így tudod otthon elkészíteni a strasszköves manikűrt! 

  1. Testszínű vagy átlátszó körömlakkal kendd le a körmeidet, majd válaszd ki a strasszköveket!
  2. Ezek után fogj egy tűhegyes ecsetet és óvatosan illeszd óta az öntapadós strasszköveket, ahová szeretnéd! 
  3. Ha fel akarod dobni a manikűrödet, még egy-két csillámos körömlakkal is raksz egy-egy pöttyöt a körmeidre, remek lesz az összhatás!
  4. Ne kendd le átlátszó fedőlakkal a körmeidet, mert a strasszök szinte tutira el fognak mozdulni a helyükről. Viseld addig, amíg le nem esnek a körmeidről, utána pedig rakj fel rájuk újakat!

Via