Sokat változnak a körömtrendek ebben az évben. A letisztult, minimalista festések kicsit háttérbe szorulnak, és a helyüket inkább az extrém minták veszik át. Sok különleges technikával találkozhatsz 2024-ben, mutatjuk a kedvenceinket! 

Masnik  

Már a karácsonyi szezonban is nagyon népszerűek voltak a masnik. 2024-ben nem csupán az ünnepi időszakban viselheted őket a körmeiden. A piros helyett most válassz egy kicsit egyszerűbb árnyalatot, vagy próbáld ki az ezüstöt, nem fogod megbánni! 

Krómos csillogás

A fémes csillogás már tavaly is iszonyat menő volt, ettől most sem kell elköszönnöd! A hagyományos króm mani mellett megjelennek a csillagokkal, strasszokkal feldobott extrábbak. A fesztiválszezonban ki kell majd próbálnod! 

Minták mindenhol

Nem tudsz dönteni, hogy a sok izgi minta közül melyik kerüljön a körmeidre? Van egy jó hírünk, mivel idén akár keverheted is őket! Az egyikre jöhetnek a virágok, a másikra kockák vagy akár pöttyök!

Állatminta

Ha egy igazán vicces, mégis menő trendet szeretnél kipróbálni, akkor az állatmintákat neked találták ki! A leopárdminta szexi, a teknősbéka trendi, a tehénminta pedig vicces, a többiről pedig még nem is beszéltünk. Bármelyiket is választod, mindenki a te körmeidet fogja figyelni! 

Csillagok 

Idén könnyedén szupersztárnak érezheted magad, ha kipróbálod a csillagos manit! Nincs más dolgod, mint különféle méretű csillagokat festeni a körmeidre. Maradhatsz az ezüstnél, vagy kipróbálhatsz valami színeset. 


Via