Jövőre sem okoz majd csalódást a körömdivat, hiszen nagyon sok változatos technikával, festéssel és színnel készülnek a profi körmösök. Újra előkerülnek az extrém körömtrendek, de a visszafogott, minimalista manikről sem feledkezhetünk el. Ha igazán csajos körmöket szeretnél, ezeket a színeket válaszd! 

Piros

Az egyik legdögösebb színnel kezdjük a listát, amit tényleg nem tudunk megunni. A pirosnak egész évben szezonja lesz, főként télen és ősszel. Nyáron inkább a korallos árnyalatai kerülnek majd elő.

Zsályazöld 

Meleg, nőies és romantikus, talán ezekkel a szavakkal lehetne leírni ezt a csodás árnyalatot. Szinte mindennel jól mutat, kombinálhatod más pasztelles árnyalatokkal. Tavasszal és nyáron garantáltan nem lesz ennél menőbb! 

Fekete

A fekete ismét bekerült a legnépszerűbb trendek közé, de most a matt helyett, az extrán fényes lesz a menő! A körmeid akkor lesznek a legszebbek, ha csak ez az egy szín van rajtuk. 

Mandarin 

2024-ben a mandarin lesz legcsajobb nyári körömszín. Nagyon meleg, vidám, tényleg egy nyári trend, amit mindenkinek ki kell próbálnia. 

Rágógumi rózsaszín 

A Barbie-szezon nem ér végét 2023-ban! A rózsaszín tavasszal és nyáron visszatér, a lényeg, hogy legyen minél édesebb, bájosabb, a színe pedig hasonlítson a rágógumira!

Tejfehér 

A letisztult körmök szerelmesei örülni fognak ennek az árnyalatnak, hiszen meseszép és nagyon elegáns. A tejfehér körmök picit átlátszanak és ettől pedig nagyon letisztulttá válik az egész manikűr! 


Via