A francia nők híresek arról, hogy nagyon stílusosan öltözködnek és bármit is vesznek fel, mindig menő outfitet  állítanak maguknak össze. Van azonban egy mostanában nagyon trendi, fiatalos nadrág, amit azonban semmi pénzért nem vennének fel, mert egyáltalán nem találják azt elegánsnak és stílusosnak. Vajon melyik nadrág lehet az? Nem más, mint a bő és laza farmer, amit mostanában szinte minden divatüzletben megtalálhatsz!

Ez a nadrág most a legtrendibb, a francia nők mégsem szeretik

A bő és laza (angolul: baggy) farmerek a 2000-es évek elején bizonyultak a legnagyobb trendnek: Britney Spearstől kezdve Lindsay Lohanon át egészen az akkori legmenőbb magyar sztárokig mindenki ilyen gatyában nyomult. Aztán 2010 felé divatba jöttek a skinny jeansek és azóta sem nyúlt senki ezekhet a nadrágokhoz. Eddig! 

Most viszont már lépten-nyomon ilyen farmerekbe lehet botlani a divatüzletekbe, sőt! Néhány márkánál már szinte komoly kihívás más fazonú farmert találni, annyira betalált náluk ez a szélesszárú, enyhén bő fazonú, laza nadrág. Kényelmesnek kényelmes és laza, kb. mindent lehet benne csinálni, nagyon trendi is. De vajon csinos is? A francia nők és a stylistok szerint abszolút nem!

A stylistok sincsenek oda ezért a farmerért

A sztárok legkedveltebb öltöztetője (Paris és Nicky Hilton, Jennifer Garner, Salma Hayek és Cameron Diaz stylistja) Rachel Zoe például egy interjúban bevallotta, hogy egyáltalán nem szereti a nagyon laza, bő farmereket.

Állítása szerint az ilyen nadrág minden figyelmet elvon az outfit elegáns, jól összerakott elemeiről, az összhatás pedig cseppet sem stílusos, inkább ízléstelen lesz – arról nem is beszélve, hogy ki nem állhatja, mikor a nők elrejtik az alakjukat egy bő ruha, nadrág alá.

Csajok, miért akarjátok elrejteni az alakotokat egy hat mérettel nagyobb nadrág alá? Ezt a férfiak sem szeretik. Nem menő ez a trend, alig várom, hogy erre rájöjjön a Z-generáció!

- mondja a stylist, aki egy kliense számára sem javasolja ezt a nadrágot, mint opció, sőt: még a gyermekeinek is kijelentette, hogy egy ilyen nadrágot sem fog nekik venni, mert szerinte nincs ennél borzasztóbb trend manapság.

Szavazás

Via