Sokan várják, hogy megjelenjen Britney Spears memoárja, ami A bennem élő nő címmel kerül majd a boltok polcaira. A könyvben az énekesnő sok elhallgatott történetet felfed

Britney Spears élete legszörnyűbb időszakairól is vallott 

Az elmúlt évtizedekben sok dolog történt az énekesnővel, ami megviselte. Éppen ezért egy ideje már kerüli a nyilvánosságot, csak az Instára szokott videókat feltölteni, melyek legtöbbször aggodalommal töltik el a rajongóit. A legújabb könyvében szörnyű titkokat fedett fel, melyek nagyban meghatározták az életét.

Megszégyenítette az apja 

Britney kapcsolata az apjával mindig problémás volt, ennek ellenére mégis gyámságot kapott az énekesnő felett. Az új könyvből kiderül, hogy az apja sokszor kritizálta a megjelenését, sőt, azt is mondta rá, hogy kövér. Tiniként ez borzalmasan megrázó volt számára, és nehezen birkózott meg a dologgal. 

Az az érzés, hogy soha nem vagy elég jó, összezúzza a lelkedet gyerekként. (...) Azt hittem, rossz dolog, ha a sajtó kritizálja a testemet, az még jobban fájt a saját apám részéről. Többször mondta, hogy kövér vagyok, és tennem kell valamit.

Már tiniként koktélozott 

A memoárban Britney felidézi, hogy csupán 14 éves volt, amikor elkezdett koktélozni az anyukájával. Rendszeresen itták a daiquiri nevű koktélt, ami a kedvencük volt. 

A szórakozás kedvéért nyolcadik osztályos koromtól kezdve anyukámmal kétórás autóutat tettünk meg Kentwoodból Biloxiba, Mississippi államba, és amíg ott voltunk, daiquirit ittunk. 

Elárulta, hogy teljesen más élmény volt az anyukájával iszogatni, mint látni, ahogyan az apja személyisége megváltozik az italtól.

Abortusza volt

Britney és Justin Timberlake 1999-től 2002-ig alkottak egy párt, akkoriban ők számítottak Hollywood álompárjának, de csúnya szaktás lett a vége. Az énekesnő könyvéből kiderült, hogy Britney abortuszon esett át a kapcsolatuk alatt. Terhes lett, de Justin nem szeretett volna még apa lenni, ezért javasolta, hogy vetessék el a babát. 

De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk készen arra, hogy szülők legyünk, mert túl fiatalok vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy az emberek gyűlölni fognak ezért, de beleegyeztem, hogy nem tartom meg a babát. Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés. Ha egyedül rajtam múlt volna, sosem tettem volna meg. 

A híresség szerint, ha egyedül dönthetett volna, akkor megszülte volna a gyereküket, mivel nagyon szerette Justint, szinte biztos volt benne, hogy együtt fognak családot alapítani. Mély nyomot hagyott benne az abortusz, úgy érzi, még mindig ez a legfájdalmasabb dolog az életében, amit átélt. 


Via