Újabb celebválás robbantotta fel a netet: ezúttal Britney Spears-t hagyta el férje, pusztán 1 év házasság után. 

Már hetek óta külön vannak

A fitness-edző szerdán adta be a válókeresetet a popsztárral szemben, csupán néhány órával azután, hogy a válásuk híre nyilvános lett. A TMZ szerint Sam Asghari kibékíthetetlen nézeteltérésekre hivatkozott, ám esze ágában sincs üres zsebbel távozni a frigyből.

A férfi azt akarja, hogy az énekesnő fizesse ki az ügyvédi díjat, és további kifizetéseket is vár a popsztártól. A dokumentumok szerint nem is annyira friss a szétválás, a házasságuk végének július 28-át nevezték meg.

Sam Asghari ügyvédje, egyébként tényleg nagyon bekeményített, most éppen azt próbálja bebizonyítani, hogy Britney Spears és Sam Asghari házassága nem is volt törvényes. Így válásra sincsen sincsen szükség, hiszen olyan dokumentumok, és megállapodások hiányoznak, amelyek elengedhetetlenek a házasság érvényességéhez.

Zsarolja ex-férje Britney Spears-t

Sam Asghari a hírek szerint nagyon komolyan megfenyegette az énekesnőt, azt állítja, ha a popsztár nem fizeti ki neki a kért összeget, akkor nagyon kínos információkat hoz nyilvánosságra Britney Spears-ről.

Britney Spears pedig nem hagyja annyiban a történteket, azonnal felfogadta az A-listás celebek kedvenc ügyvédjét, Laura Wasser egy igazi nagy hal a szakmában, aki nem fogja engedni, hogy Britney-t kiforgassák a vagyonából.

via