Retteg Britney Spears családja, az énekesnőhöz közelállók szerint tragikus úton halad az előadó.

Veszélyben lehet Britney Spears élete

Britney Spears családja attól tart, hogy ugyanazon a borzasztó úton halad, mint Amy Winehouse. Britney Spears volt férje, Kevin Federline és az énekesnőtől elhidegült apja, Jamie Spears egy friss interjúban azt nyilatkozták, hogy úgy látják, Britney Spears kábítószerfüggő lett, amely akár a halálát is okozhatja, ha így folytatja. 

Attól tartok, metamfetaminozik. Nagyon örülnék neki, ha ez nyilvánosan is kiderülne, hátha akkor magához térne. Ő a fiai anyja, természetes, hogy aggódom érte

— nyiltakozta Kevin Federline, amit az énekesnő apja sem hagyott szó nélkül. 

Amy Winehouse sorsára juthat. Meg kell nézni, hogyan változik az állapota

— kommentálta az aggodalmat Britney Spears apja. 

Talán már nem is él?

Sok rajongó szerint egyébként Britney Spears már évek óta halott, a legtöbb ilyen pletykát az énekesnő által feltöltött videókra alapozzák. Azokon ugyanis sokszor különös dolgok láthatóak és hallhatóak. Több alkalommal zöld háttérrel készültek a videók, rejtélyes tárgyak jelentek meg és tűntek el, de a hanggal is gondok voltak. Sok esetben mintha csak a mesterséges intelligencia teremtette volna meg a beszédét. Sokak szerint Sam Asghariban sem bízhat meg Britney, néhányan úgy gondolják, az előadó már nem él, és ezért a férfi a felelős.

Britney Spears egyébként nem reagált a hírekre, ám nemcsak ex-férje és apja mentek neki, de fiai is. Ők szintén azt állítják, hogy látták, amint kábítószer érkezik anyjuk otthonába. 

Minden alkalommal amikor megcsörren a telefon, attól tartok, hogy borzalmas hírek érkeznek, hogy azt közlik, hogy meghalt

— mondta Kevin Federline, aki ugyan retteg, hogy így történnek a dolgok, de rekordmagas gyerektartást, havi 40 ezer dollárt szed be volt feleségétől.

via