Britney Spears hatalmas aggodalmat keltett az interneten, miután közzé tette új videóját, pedig pontosan az volt a célja, hogy mindenkit megnyugtasson.

Britney Spears rejtélyes üzenetet osztott meg

Kedden új videóban jelentkezett be Britney Spears, ahol ausztrál akcentussal fogalmazta meg üzenetét.  

Egy ponton a 41 éves énekesnő hirtelen abbahagyja a táncolást a szobájában, hogy elmondja a rajongóknak, hogy ne forduljanak a rendőrséghez, ha úgy dönt, hogy a közeljövőben törli Instagram-fiókját. 

Srácok, szeretnélek titeket nagyon komolyan megkérni, hogy ha úgy döntök, hogy törlöm az Insámat, légyszi ne hívjátok már ki a zsarukat. Nincs velem semmi baj. Lehet, hogy eltűnök.

Britney Spears állapotáról rengeteg pletyka kering

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Britney Spears ilyet tesz, az énekesnő ugyanis híres arról, hogy felfüggeszti, majd újra aktiválja a közösségi oldalait, legyen szó a Twitterről vagy az Instagramról.

Britney Spears elmondta, hogy nagyon unja már, hogy állandó beszédtéma az egészsége és a mentális állapota, és mindig mindenki el akarja vele hitetni, hogy nincs jól, és tutira valami nem oké az életével. Szerinte azért is tenne jót neki egy kis digitális detox, mert sokan szeretnének neki rosszat, és ez lelkileg eléggé megterhelő.

via