Az biztos, hogy a gondnokság abban a formában nem volt fenntartható, de Britney Spears helyzete-állapota mintha így sem lenne optimális. Az énekesnőhöz közel állók egyre jobban aggódnak, közbelépést terveznek.

Intervention

Újabb rossz hírek érkeznek Britney Spears környezetéből az énekesnő állapotával kapcsolatban.

Britney egyre furábban viselkedik, és a hozzá közel állók egyre jobban aggódnak. Gyakran egész éjjel fent van, nappal alszik és tele van dühvel

– mondja egy névtelen forrás a People magazinnak.

Valaki más a következőket mondja:

mindenki azt remélte, hogy rá lehet majd venni Britney-t, hogy menjen el kezelésre, mielőtt a dolgok rosszabbra fordulnak, de tudták, hogy ez nem lesz könnyű. Nagyon sok mindenen megy keresztül, és egyre ellenségeskedőbb.

A TMZ úgy tudja, hogy a család és a barátok közbe akartak lépni, egy úgynevezett intervenciót terveztek, de ez végül nem jött össze. Egy ilyen közbelépés tipikusan úgy szokott kinézni, hogy egy függőségben szenvedőt a családja ultimátum elé állítja, effektíve rákényszerítve őt, hogy segítséget vegyen igénybe, különben teljesen magára marad. Nos, úgy néz ki, hogy mentális problémáira Britney Spears gyógyszereket is szed, ezért akartak vele beszélni kedden az őérte aggódók, de aztán az énekesnő valahogy tudomást szerzett arról, hogy mi készül a háta mögött, úgyhogy az intervenció terve dugába dőlt.

Britney válasza

Kitett viszont néhány órával előbb Britney Spears egy posztot az Instagramra, ami minderre válaszként is értelmezhető, igaz, az énekesnő posztjait egyáltalán nem könnyű az utóbbi időben értelmezni. A publikált kép egy felirat:

a hála állapota magasabb frekvenciára fog téged átkapcsolni.

A felirathoz pedig egy hosszabb szöveget fűz, a következőket írva:

fizikailag rosszul vagyok attól, hogy egyáltalán törvényileg szabad másoknak olyanokat kitalálni, hogy majdnem meghaltam... Most már azért elértünk odáig, hogy eddig és ne tovább!!! Valószínűleg abba kell majd hagynom a posztolást az Instagramra, mert bár élvezem, egyértelműen nagyon sokan rosszat kívánnak nekem!!! Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok meglepve... Megintcsak próbálok mindent olyan jól csinálni, ahogy tudok!!! Ismétlem, hogy a gondnokságnak már majdnem egy éve vége van... Nem, kedves mindenki, nem 2007 van... hanem 2023 és életem első házi lasagnáját készítem itthon!!! Végre működik a tűzhelyem a nappaliban!!! A pasim mondja jól: de higgy el mindent, amit olvasol!!! Küldöm vissza nektek azt a sok szeretetet!

Akárhogy is, mindenképpen reméljük, hogy Britney Spears jobban lesz, és mindent meg is tesz azért, hogy az állapota javuljon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Via