Valentin-nap alkalmából egy igazán különleges felvételt osztott meg az Instagram oldalán Britney Spears férje, Sam Asghari.  

Soha nem látott fotó 

Az énekesnő férje egy soha nem látott esküvői fotót osztott meg a követőkkel: a fekete-fehér felvételen ő és Britney boldogan csókolják meg egymást, miközben egy lovaskocsiban ülnek. 

Boldog Valentin-napot kívánok az én Valentinomnak 

– írta a bejegyzéshez Sam, amiben feleségét is megjelölte. 

Dúl a szerelem 

A páros között feltehetően dúl a szerelem, s bár Britney az utóbbi időben arról vált híressé, hogy jellemzően furcsa posztokat oszt meg, úgy fest, hogy a házassága mindennek dacára rendben van. Bár a rajongók nagyon aggódnak érte, a múltkor még a rendőrséget is ráhívták, az énekesnő cáfolja azokat a feltételezéseket, hogy problémái lennének. 

Britney is köszöntötte a férjét 

Bár Britney közös fotót nem posztolt, de az ajándékról nem feledkezett meg a szerelmesek napján. Egyk kártyával lepte meg a férjét, melyen azt írta: 

Köszönöm, hogy olyannak szeretsz, amilyen vagyok. A legjobbat hozod ki belőlem, és miattad úgy érzem, minden lehetséges. Szeretlek. Boldog Valentin-napot

– írta, a kártyát pedig Sam Asghari Instagram-történetben mutatta meg a rajongóknak

Évek óta együtt

Britney 2022 júniusában ment feleségül az egykori személyi edzőhöz, a boldogító igent egy mesebeli ceremónián mondták ki, amin olyan hírességek vettek részt, mint Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore és Selena Gomez. Az énekesnő még 2016 októberében találkozott először Asgharival, a Slumber Party című videoklipjének a forgatásán. Nem sokkal ezután kezdtek randizni, majd 2021 szeptemberében jegyezték el egymást. 

(via)