A napokban történt ámokfutását követően Britney Spears ismét posztolt a közösségi oldalán, és nem akárkinek üzent. Az  egykori pophercegnő  egy sor visszaemlékező fotót osztott meg az Instagramon, a felvételeken egykori szerelmével, Justin Timberle-vel szerepel. 

Három évig jártak

Mint ismert az énekesnő és Justin 1999-től 2002-ig randizott egymással, igazi álompárként tartották akkor őket számon. Britney olyan fotókat tett közzé, amin az énekessel együtt kosaraznak, a posztot azonban nem sokkal később valószínűleg törölte, ugyanis jelenleg nem érhető el a felületén. 

Mániás rohama volt

Az énekesnő egyébként mindezt azt követően posztolta, hogy állítólag mániás rohamot kapott egy étteremben, ahova a férjével,  Sam Asghari-val  ment. Információk szerint Britney annyira kibukott, hogy a férje faképnél is hagyta, ám a férfi később azt mondta, ilyen nem történt. Azért ment ki az étteremből, hogy a kocsit odahozza. Azt azonban megerősítette, hogy a felesége feszülten viselkedett, de ennek az volt az oka, hogy Britney nem szereti, ha felvételeket készítenek róla, miközben ő privát eseményen vesz részt. 

Aggódnak a rajongók

Mindennek ellenére a rajongók aggódnak az énekesnőért, hiszen számtalan furcsa képet és videót osztott meg az utóbbi időben a közösségi oldalán. A kommentelési lehetőséget viszont letiltotta, bizonyosan megelégelte a mocskolódó hozzászólásokat. A követően közül sokan viszont tényleg aggasztónak találják az állapotát és úgy vélik, sürgős segítségre lenne szüksége. 

(via)