Életben van Britney Spears? Számtalanszor felmerült a kérdés mostanában, hiszen több olyan gyanús felvétel is napvilágot látott, ami ezt cáfolni hivatott. 

Egyre több a kérdőjel Britney Spears körül

Most Paris Hilton az, akit számonkértek a rajongók, vajon ő is hazudik-e arról, hogy Britney Spears életben van. Paris Hilton ugyanis egy közeli barátjuk születésnapján találkozott az énekesnővel, erről pedig egy közös fotót is közzé tett az Instagramon. Igen ám, de a rajongók szerint a kép hamis, és Britney Spears-t csak utólag tették rá, fizikailag nem volt jelen, amikor a fotó készült.

Paris Hilton nevetségesnek nevezte a kommenteket, és azonnal magyarázatot adott az esetre. Elmondása szerint a fotó alapból eléggé homályos lett, ezért különböző applikációkkal próbált kicsit élesíteni rajta - emiatt tűnhet úgy, hogy valaki belenyúlt egy kis utómunkával.

Paris Hilton teljesen kiakadt 

Mivel iPhone-nal készült, nem profi géppel, elmosódott lett. A Remini alkalmazással próbáltam kicsit helyre tenni, és ez torzíthat rajta. Nem is akartam kommentálni ezt a felvetést, de kénytelen vagyok. Nevetséges ez az egész

— fakadt ki Paris Hilton, aki kezdetben nem szeretett volna erről nyilatkozni, hiszen igazságtalannak és kicsinyesnek tartja, de annyira sok komment érkezett az ügyben, hogy nem mehetett el mellettük szó nélkül. 

A kép a harmadik az albumban:

via