Az énekesnő pár nappal ezelőtt törölte magát az Instagramról, azt követően, hogy nyilvános dícsérni kezdte a húgát. Nem sokkal később kiderült, Britney Spears állitólag azért függesztette fel a fiókját, mert a rajongók azzal vádolták, nem is ő kezeli. A követői azonban mostanra aggódni kezdtek az énekesnőért, sőt olyan vad elméletek is napvilágot láttak, hogy Britneyvel történt valami, sőt vannak, akik szerint már nem él. 

Vad elméletek 

A rajongók többségének teóirái szerint azonban Britney elmegyógyintézetben van. Mindezt egyebek között arra alapozzák, hogy nemrégiben kikerült a közösségi felületére egy állítólagos live videó, amit a férje posztolt, ám hamar kiderült, hogy egyáltalán nem is élő közvetítés volt. Éppen ezért a fanok joggal feltételezik, hogy történt valami, a népszerű elméletek egyike, hogy Britney elmegyógyintézetben van és az Instagramját – legalábbis, amíg nem volt felfüggesztve – más irányítja. 

Aggódnak a rajongók 

Az extrém feltételezések azonban nem merülnek ki ennyiben, vannak akik, állíják Spearst a férje, Sam Ashgari bántalmazta, ezt abból gondolták, hogy kikerült egy olyan fotó, amin az énekesnő szempillaspirálja elmosódott, a kezét pedig zúzódások borították. A legvadabb elméletek szerint pedig Britney már nem is él, ez az oka mindennek. 

A popsztárral kapcsolatos pletykákat egyébként méh senki nem erősítette meg, mi azonban reménykedünk, hogy Britney jól van és egészséges. 

(via)