A Britney Spears zenéjét felvonultató musical, a Once Upon a One More Time jövőre indul a Broadway-n. Itt van minden, amit tudni lehet róla. 

Jövőre debütál 

A Once Upon a One More Time című musical Britney ikonkus dalait dolgozza majd fel, a zenés mesetörténet pedig klasszikus mesefigurák csoporját kövei majd nyomon, akik ráeeszmélnek, mégsem élnek boldogan. A musical az elsődleges információk szerint 2023 tavaszán debütál majd a Broadway-n

Ikonikus slágerek 

A musical tucatnyi Britney slágert tartalmaz majd, köztük az „Oops I Did It Again”, a „Lucky”, a „Circus” és a „Toxic”. A sztori egy igazi feminista csavar, melynek során újragondolva lesz látható Hamupipőke, Hófehérke vagy éppen a Kis Hableány története.

Információk szerint egyébként  Britney maga  aktívan nem vesz részt a munkálatokban, de korábban támogatásáról biztosította a produkciót, amire már elővételben jegyeket is lehet vásárolni. 

Nagyon izgatott vagyok, hogy a dalaim egy musical részét képezik, egy olyan musicalét, ami egy varázslatos világban játszódik és tele van olyan karakterekkel, melyeken én is felnőttem és, amiket szeretek és imádok. Ez egy valóra vált ámom. 

(via)