Az énekesnő azt mondja, abban az egészségügyi intézményben sérültek meg az idegei, ahol akarata ellenére tartották bent. Britney Spears minderről a közösségi oldalán vallott és azt is elmondta, a szörnyű fájdalmait csak a tánc képes enyhíteni. 

Fájdalmakkal küzd

Britney  az utóbbi időben igencsak érdekes bejegyzéseket oszt meg az Instagram-oldalán, nem ritka, hogy meztelen képeket tesz közzé, van, ahol a saját családját szidja, de a táncos videói is megsokszorozódtak. Most elárulta, hogy ez utóbbi az egyetlen dolog, ami képes enyhíteni a fájdalmait, ugyanis egy hosszú posztban mesélt arról, legalább heti háromszor arra ébred, hogy teljesen le van zsibbadva a keze. Saját bevallása szerint ilyenkor úgy érzi, mintha a teste jobb oldalát tűvel szurkálnák. 

Erre nincs gyógymód, talán csak Isten. Idegkárosodást az okozhat, ha az agy nem jut elég oxigénhez, ilyenkor az agy gyakorlatilag leáll – írta  bejegyzében Britney, aki azt is elárulta ezek a tünetek három évvel ezelőtt jelentkeztek nála. Az énekesnő azt mondja a fájdalmait kizárólag a tánc enyhíti, a mozgáson túl pedig Isten kegyelmében hisz, úgy gondolja neki köszönhetően talált rá erre a gyógymódra. 

Amikor táncolok nem érzem a fájdalmat. Ilyenkor olyan, mintha visszatérnék a bennem élő gyerek elmeállapotába – írta.

(via)