Az énekesnő éppen Las Vegasban tartózkodott, amikor meglátta az egyik NBA-sztárt, akinek gratulálni akart. Ám a sportoló testőre megragadta Britney Spearst és olyan erővel pofozta meg, hogy a földre esett. 

Britney Spears nem számított ilyen bánásmódra 

Az énekesnő az Instán írta le, hogy a napokban éppen Las Vegasban tartózkodott, amikor meglátta Victor Wembanyamát. Az NBA-sztár a Catch étteremben vacsorázott, ekkor vette észre őt Britney, és ment oda hozzá. Korábban már látta a hotel lobbijában, de csak az étteremben döntött úgy, hogy odamegy hozzá, és gratulál a sikereihez.

Volt már részem traumatikus élményekben az életem során. De arra nem voltam felkészülve, ami tegnap este történt velem. Nagyon hangos volt a hely, ezért megkopogtattam a vállát, hogy felkeltsem a figyelmét. Tisztában vagyok a játékos kijelentésével, ahol azt említi, hogy „hátulról ragadtam meg”, de egyszerűen megkopogtattam a vállát

– írta Britney a posztjába. 

Az énekesnőt ezután megragadta a sportoló egyik biztonsági embere, és felpofozta őt. Britney az ütéstől a földre esett, a beszámolójából kiderült, hogy még a szemüvege is leesett. Az eset nagyon traumatikus volt számára, és elmondta, megérti, hogy a testőrök védeni próbálták a sportolót, de őt is folyton követik a rajongók, és még sosem fajult erőszakig a dolog

Nyilvános bocsánatkérést vár

Britney azzal zárta a posztját, hogy az erőszak egyre nagyobb szerepet tölt be a világban, ami nem jó dolog. Éppen ezért kiáll azokért az áldozatokért, akiket valaha is bántalmaztak. Az énekesnő nyilvános bocsánatkérést szeretne a sportolótól, illetve a biztonsági őrtől, aki felpofozta, a posztban leírta, hogy ez eddig még nem történt meg. 


Via