Hoppá! Britney Spears a testőrével nyaral Puerto Ricóban. Sam Asghari, az énekesnő férje azonban nem tarott velük, sőt Britney a jegygyűrűjét sem hordja. Nos, most a rajongók azon gondolkodnak, hogy vajon szakítottak-e 10 hónappal az esküvőjük után.

Trouble in paradise?

A Page Six lesifotókat tett közzé Britney-ről és a testőréről. A paparazzik azt is hallották, hogy spanyolul beszéltek egymással a Starbucksban.

A férfi rendelt, és egy kocsival távoztak a helyszínről

- árulta el a bennfentes.

Eléggé úgy tűnik, hogy nagyon jóban vannak

- írta egy kommentelő a Twitteren.

Britney csalja a férjét?!

- szólt hozzá valaki más. 

Nos, néhány nappal ezelőtt Sam Asghari azt mondta, hogy nincs gond a házasságukban, és állítólag csak azért nem nyaral a feleségével, mert sok a munkája. Érdekesség azonban, hogy Sam Asghari sem hordja a jegygyűrűjét. 

10 hónappal ezelőtt házasodtak össze

Britney és a férje 2022 júniusában mondták ki a boldogító igent egy fényűző esküvőn. Botrányból azonban nem volt hiány, ugyanis az énekesnő exe, Jason Alexander megpróbált bemenni a szertartásra, hogy jelenetet rendezzen. A nagy napra olyan sztárok voltak hivatalosak, mint Selena Gomez és Paris Hilton. Az esküvőt beárnyékolta azonban, hogy Britney gyermekei nem voltak jelen, sőt állítólag azóta sem ápolnak túl jó viszonyt az édesanyjukkal.

Via