Évekkel ezelőtt Madonnának és Britney Spearsnek már volt egy botrányos fellépése, amiről sokáig beszéltek az emberek. Ha sikerül Madonna terve, akkor hamarosan újabbakra számíthatunk.

Madonna sztárvendége Britney lesz? 

Madonna turnéját el kellett halasztani, hiszen a popsztár kórházba került a túlhajszoltság miatt. Most már jobban van, vissza is tért a próbákhoz. A hírek szerint a rajongók különleges sztárvendégre számíthatnak, mivel Madonna azt szeretné, ha Britney csatlakozna hozzá a színpadon. 

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a két énekesnő együtt áll a színpadon, évekkel ezelőtt még csókolóztak is, miközben közösen énekeltek. 

Madonna eredetileg azt akarta, hogy Britney csatlakozzon hozzá a turnéra idén. Minden visszaszorult a betegsége miatt, de továbbra is szeretné, ha Britney csatlakozna hozzá a Kia Forumon

– mondta a celeb egyik barátja. A dolognak nincs sok akadálya, mivel Madonna és Britney barátok, emellett közös az ügynökük. A hírek szerint Britney öt alkalommal állhatna Madonnával a színpadon Los Angelesben. 

Változtattak a turnén 

A The Celebration Tour eredetileg nyáron indult volna, de az első koncerteket el kellett halasztani, így október 14-én lesz az első fellépése. A hírek szerint változtattak a koreográfián, hogy kevésbé legyen megterhelő Madonna számára. Több helyen kevesebbet táncol, hiszen nem olyan régen jött ki a kórházból. 

A hírek szerint Madonna nagyon örülne neki, ha Britney vele énekelne, hiszen idén 20 éves a Me Against the Music című daluk, így megfelelően ünnepelhetnék. 


Via