Britney Spears és Sam Asghari esküvője tavaly volt, csütörtökön pedig már be is jelentették, hogy véget ért a kapcsolatuk. Az első információk szerint az énekesnő megcsalta a férjét, Sam ezután újabb vádakkal állt elő

Sam Asghari megvádolta Britney Spearst

A hírek szerint a válókeresetet Sam Asghari nyújtotta be, később pedig a közösségi médián is megszólalt. A bejegyzésében leírta, hogy továbbra is szeretik egymást, de a kapcsolatuk véget ért, így nem szeretnék tovább együtt élni. 

6 évnyi szeretet és egymás iránti elkötelezettség után a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy véget vetünk közös utunknak.

A bennfentesek szerint Sam azt gyanítja, hogy az énekesnő megcsalta. Azt állította a barátoknak, hogy Britney a személyzet egyik tagjával lépett félre, legalábbis a biztonsági felvételek erre utalnak. Állítása szerint felvétele van arról, ahogyan Britney arra kéri a személyzet egyik férfi tagját, hogy videózza le őt meztelenül. 

Sam ezek után újabb dolgokkal vádolta meg az énekesnőt. A férfi azt állítja, hogy Britney több alkalommal is megtámadta, az egyik alkalommal annyira elfajult a vitájuk, hogy verekedés lett a vége. A biztonsági őröknek kellett közbeavatkozniuk, ők védték meg a férfit.

Az is aggasztotta, hogy Britney állítólag megszállottja a késeknek. A források szerint csak így érzi magát biztonságban. Sam nagyon tartott a késektől, főként a viták után. A barátok szerint a házasságuk véget ért, nincs arra esély, hogy kibéküljenek. 


Via