Sam Asghari és Britney Spears egy évvel ezelőtt házasodtak össze, és már be is jelentették a válást. Az informátorok szerint Sam kezdeményezte a szakítást, és azóta már több dologgal is megvádolta az énekesnőt. 

Britney Spears és Sam Asghari válás nem lesz békés

Sokakat meglepett, amikor bejelentette a sztárpár, hogy alig egy évvel az esküvő után a válás mellett döntöttek. A férfi már el is költözött a villából, miközben nagy összeget követel az énekesnőtől. Az informátorok szerint Sam adta be a válókeresetet, mivel arra gyanakszik, hogy Britney megcsalta a személyzet egyik tagjával. 

A legfrissebb hírek szerint Sam és Britney között annyira elmérgesedett a kapcsolat, hogy már nem is beszélnek egymással. Minden kapcsolatot megszakítottak, csak az ügyvédek egyeztetnek, amíg le nem zárul a válás. 

Britney megszólalt 

Pár nappal ezelőtt Britney feltöltött egy táncolós videót, melyhez igazán érzelmes sorokat írt. Elárulta, hogy nagyon megviseli a szakítás, hiszen 6 évig voltak együtt, ami kifejezetten hosszú idő, ezért nem könnyű ezt most feldolgoznia. 

Nem azért vagyok itt, hogy megmagyarázzam, miért, mert őszintén szólva, ez senkinek sem a dolga!!! De őszintén nem bírtam tovább a fájdalmat!!! Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet, hogy mit érzek valójában, de (valamiért) mindig titkolnom kellett a gyengeségeimet

– írta Britney. 

Az énekesnő köszönetet mondott a barátainak, családtagjainak és a rajongóknak, akik támogatják. Elárulta, hogy az Instán nem közvetítette eddig a valóságot, pedig most nincs jó passzban. 


Via