Lourdes Leon, Madonna lánya szereti feszegetni a határait. Többször pózolt már merész képekhez, pár éve pedig szőrös hónaljjal érkezett a Met-gálára. A legújabb fotóin csak táskák takarják a testét.

Madonna lányának fotóin sokan felhábordtak

Lourdes régóta modellkedik, most az ausztrál Dion Lee márka felkérését vállalta el, és táskákat reklámoz. A kampányhoz különleges fotók készültek, mivel Lourdes nem visel ruhát, a melleit csak táskák takarják. Bár a táskák valójában egy bikinit alkotnak, ettől függetlenül a celeb nem visel semmit. Készült róla egy olyan fotó is, amin még a táskák sem sincsenek. 

Bár Lourdes remekül fest a fotókon, és látszik, hogy mennyire jó formában van, ettől függetlenül sokan felháborodtak a képeken. A legtöbben csak magamutogatásnak tartják a kampányt, úgy gondolják, hogy a táskák reklámozásához nem kellett volna levetkőznie. 

Pontosan milyen határokat feszeget? A fotózás manapság megszokott dolog. Amikor az anyja ezt csinálta, talán valami merész volt akkoriban, de most? Merészebb lenne, ha sztárgyerekként valóban oktatást és tisztességes munkát kapna, ahelyett, hogy jövedelemszerzés céljából levetkőzne

– bírálta az egyik netező Lourdes fotóit

Modell, mert Madonna az anyja

- szúrt oda keményen egy másik bíráló.

Az emberek nagy része bírálta Lourdest, mivel úgy vélik, hogy semmi művészi nincs a fotóban. Pusztán azért vetkőzik le, hogy magára vonja a figyelmet. Persze azért voltak, akik megvédték Madonna lányát, és leírták, hogy sok dologban tehetséges, például nagyon ügyes a táncokban. 


Via