Madonna kórházba került, miután eszméletlenül találtak rá. 

Madonna eszméletét vesztette

Csak pár nappal a borzalmas eset után derült rá fény, hogy Madonnát szombaton kórházba szállították. Eddig a legnagyobb titokban tartották, hogy az énekesnőt eszméletlenül találták, emiatt pedig azonnali orvosi beavatkozásra volt szükség.

Madonnát a kórhába szállítás után egy éjszakán át intubálni kellett, a legfrissebb információk szerint már jobban van, magához tért és lábadozik. 

A nehéz napokon lánya, Lourdes Leon végig mellette volt, és támogatta az énekesnőt. Mostanra az is kiderült, mi okozta a rosszullétet, az előadó régi menedzsere Guy Oseary szerdán, az Instagramon mesélt a történtekről.

Az írás szerint, Madonnánál egy súlyos bakteriális fertőzés alakult ki, amely annyira súlyossá vált, hogy több napot is az intenzív osztályon kellett tartózkodnia. Ugyan a legfrissebb hírek szerint, már kiengedték az intenzívről, még mindig szigorú orvosi felügyeletre van szüksége.

A turnéját is át kell szervezni

A fertőzés természetesen hatással van az énekesnő karrierjére, programjára is, Madonna ugyanis az év elején jelentette be, hogy karrierjének 40. évfordulója alkalmából elindítja a Celebration elnevezésű turnéját.

A világkörüli koncertsorozatot így azonban nem kezdheti el július 15-én a vancouveri Rogers Arénában, ám a menedzser szerint nem fújják le, csak újra kell gondolni a kiírt dátumokat:

Amint megtudjuk, hogy hogyan tovább, megosztjuk veletek a legfrissebb információkat, beleértve a turné és az átütemezett fellépések új dátumát" - tette hozzá.

via