A 64 éves énekesnő koncertsorozata hamarosan elindult volna, a  Celebration turné a karrierje csúcspontjairól szól. Most kiderült, hogy Madonnát eszméletlenül találták New Yorkban.

Madonna súlyos állapotban került kórházba

A híresség szombaton került kórházba, miután eszméletlenül találták a New York-i lakásában. A hírek szerint Madonnát egy éjszakán keresztül intubálni kellett, csak másnap távolították el a csöveket. Az információk szerint az énekesnő bakteriális fertőzést kapott, ezt a menedzsere is megerősítette. 

Június 24-én, szombaton Madonnánál súlyos bakteriális fertőzés alakult ki, amely több napos intenzív osztályon való tartózkodáshoz vezetett. Egészségi állapota javul, de még mindig orvosi felügyelet alatt áll. Várhatóan teljesen felépül

– áll a közleményben. 

Az egészségügyi állapota szombat óta sokat javult, de nagy valószínűséggel nem tudja majd elkezdeni a turnét a tervezett időpontban. Nem tudni pontosan, hogy mennyit késnek a koncertek, a hírek szerint megpróbálnak új dátumokat keresni. 

Aggódnak a családtagok

A DailyMail megkérdezte a rokonokat, akik elárulták, hogy szombat óta nagyon aggódnak, hiszen féltek, hogy elveszítik az énekesnőt. 

Az elmúlt pár napban senki sem tudta, hogy ez milyen irányba fog fordulni, és a családja a legrosszabbra is felkészült. 

Az eset közelebb hozta egymáshoz Madonna családját, a gyerekei sok időt töltenek vele a kórházban. A forrás elárulta, hogy az eset ébresztőként is szolgált a popsztár számára, mivel azt gondolta, hogy legyőzhetetlen. Mostantól szeretne sokkal egészségesebb életet élni, hogy ilyen többet ne forduljon elő. 


Via