Igazán extrém fotót posztolt az Instagram oldalán Madonna. A felvétel már csak azért is ritkaság, mert a 64 éves énekesnő mind a hat gyermeke látható rajta. Persze a kép nem ettől lett igazán durva, hanem Madonna szerelésétől. 

Családi fotót posztolt 

Az énekesnő és a gyermekei –  a 26 éves Lourdes, a 22 éves Rocco, a 17 éves David, a 16 éves Mercy James, valamint a 10 éves ikrek, Estere és Stelle –  a New York-i otthonukban töltötték a hálaadás napját, ezen aprópóból pedig egy családi fotót is lőttek. 

A felvétel mellé az énekesnő egyébként csak annyit írt: 

Amiért hálás vagyok………….

Lánya visszafogottabb volt

Madonna a felvételeken egy kivágott fekete, csipke ruhát visel, amin átlátszik a fekete csipkemelltartója. Mindehhez egy fekete harisnyát és egy hegyes orrú fekete csizmát vett fel, a megjelenését pedig egy szintén fekete kesztyűvel egészítette ki. Továbbá több nyakláncot, gyűrűt és karkötőt is viselt. A hatgyermekes Madonna a vörös haját hullámosította, valamint a sminkje is vadítóra sikerült, a szemöldökét pedig kifehérítette. Az outfitje már csak azért és tűnik túl extrémnek, mert ezzel szemben a 26 éves lánya,  Lourdes  sokkal visszafogottabban mutatkozott: egy sima fekete fűzőt viselt, egy fekete bő nadrággal. 

(via)